Allergikompagniet-grafik4

Lev ikke et liv med fobier og traumer!

Har du indstillet dig på et liv begrænset af fobier og traumer? AllergiKompagniet tilbyder dig et andet valg. En metode, hvor din fobi eller dit traume behandles ud fra et helhedsprincip, hvor vi især fokuserer på stressfrigørelse gennem kinesiologiske metoder og bearbejdelse af underbevidstheden med hjælp af visualiseringsteknikker. Denne form for behandling har vist sig at have en sensationel effekt på alle former for fobier og traumer – samt allergi, overfølsomhed, intolerance og astma.

Den vestlige verdens lidelse

Fobier og traumer er et udbredt problem, som oftest kun behandles med samtaleterapi og i visse tilfælde medicin. Begge dele kan være effektive, men får sjældent løst op i underbevidsthedens erfaringsmæssige knuder. Dem har du stadig.

Få større livskvalitet

AllergiKompagniets metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigtvirkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for begrænsende fobier og traumer og give dig et helt nyt liv med mere kvalitet i dagligdagen.

Vi uddanner behandlere

Vi uddanner til stadighed nye behandlere og regner med at åbne nye klinikker efter behov. Find din nærmeste klinik ved at klikke hér, så du hurtigt kan blive fri for din fobi eller dit traume.

Behandling af fobier og traumer

AllergiKompagniet behandler ALLE former for fobier og traumer med lige stor succes. Så er du træt af forringet livskvalitet grundet fobier og traumer, er du kommet til det rette sted.

Tidsbestilling – Tlf: 70 25 50 99

jacob-arentoft4

Jacob Arentoft

Digital Forretningsudvikler, Titlebuster

“Jeg var meget skeptisk, men gav behandlingen en chance. AllergiKompagniet kurerede min birkepollen allergi på 2 behandlinger – totalt vildt!”

Læs flere beretninger – Klik hér

Allergikompagniet-grafik4

Hvad er fobier & traumer?

Fobi er en psykisk lidelse, der betegner en sygelig frygt eller afsky for noget. Ordet fobi er af græsk oprindelse. En fobi kan tage alle mulige afskygninger og kan være meget ødelæggende for den patient, som lider af fobien. Et traume er i psykiske sammenhæng betegnelsen for en psykisk skade.

Fobier vi har behandlet

AllergiKompagniet har med succes behandlet diverse former for fobier såsom højdeskræk (akrofobi), flyskræk (Aerofobi), fobi for åbne pladser (agorafobi), hundefobi, klaustrofobi, edderkoppeskræk (Araknofobi), eksamensskræk, præstationsangst mm.

Typiske traumer vi behandler

Vi har med succes behandlet andre former for stress-relaterede reaktioner fra f. eks. ulykker, vold, incest, mobning, depression, job-stress, smertetilstande mm. Torben Frank Andersen har desuden tidligere med stor succes behandlet langtidssygemeldte smertepatienter på sit tidligere kursuscenter, RygKompagniet. Mere end halvdelen vendte tilbage på arbejdsmarkedet efter endt behandling, på trods af, at de næsten alle var opgivet med konventionel behandling.

jesper-peter-rasmussen-kgi

Jesper Peter Rasmussen

Adm. direktør KGI Business & Education

“Mine behandlinger hos AllergiKompagniet har gjort at jeg er gået fra at være multiallergikker gennem 30 år, til nu at have en hverdag uden brug af allergimedicin”

Læs flere beretninger – Klik hér

Jeg har haft græs- og birkeallergi i ca. 15 år, med næse der løber, øjne der klør og løber i vand. Efter 3 behandlinger har jeg ikke haft flere symptomer. Jeg har ikke taget nogen form for allergimedicin siden.

Louise Pihl

Læs flere beretninger – Klik hér

Poul-Køhn-sh

Poul Køhn

Selvstændig

“Jeg er en mand på 47, som har haft allergi i ca. 35 år. Det har været meget belastende og er bare tiltaget gennem årene. Men den bedste sommer jeg har haft i mange år, er den jeg har haft efter at have modtaget behandling hos AllergiKompagniet. Jeg har næsten ikke mærket noget efter ca. 5 behandlinger, så det har været en kæmpe succes, som jeg kun kan anbefale til andre.”

Læs flere beretninger – Klik hér

Allergikompagniet-grafik4

6 fakta til skeptikerne

Vores behandlingsmetode hører under kategorien alternativ behandling. Det giver ganske naturligt en del skepsis. Men de eneste skeptikere, vi ikke kan behandle, er dem der ikke dukker op til behandling hos os. Hermed lidt fakta til dem der tvivler:

97%

PATIENTTILFREDSHED*

97% af alle de patienter, der følger vores behandling er tilfredse.

12.000

BEHANDLEDE PATIENTER

Siden AllergiKompagniet blev stiftet i 1999, har vi behandlet mere end 12.000 patienter.

100%

MEDICINFRI BEHANDLING

Vores behandling er baseret på kinesiologi (muskeltest) og kostomlægning.

77%

AF MEDICINBEHOVET FJERNES MED 1,5 BEHANDLINGER I GENNEMSNIT*

De fleste oplever at kunne droppe almindelig allergimedicin efter et par enkelte behandlinger. Andre har brug for lidt mere.

79%

AF SYMPTOMERNE FJERNES MED 1,5 BEHANDLING I GENNEMSNIT*

Du mærker som regel effekten allerede mens du bliver behandlet.

100%

HARMLØS BEHANDLING

Behandlingsmetoden som AllergiKompagniet benytter, er fuldstændig harmløs.

*Det skal understreges, at nævnte resultater ikke er baseret på en videnskabelig dokumentation af virkningen af vores behandling. Statistikkerne stammer fra en spørgeskemaundersøgelse med 811 svar fra kunder hos AllergiKompagniet. Selektionskriteriet for de bearbejdede svar var, at enten så var symptomerne halveret eller mere, eller også var hver allergi behandlet mindst 4 gange. Andre kunder anses for stadig at være under behandling. Statistikkerne stammer fra deltagernes egne besvarelser omkring symptomer og medicinbehov. Disse resultater blev efterfølgende samlet og bearbejdet af Torben Frank Andersen.

Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

finn-overgaard

I mere end 10 år har jeg været på allergimedicin, de sidste år både på indsprøjtninger og receptpligtige piller. I dag bruger jeg intet. Mit råd til dig: Prøv det! Det kan forandre dit liv.

Finn Overgaard – Partner, Relationshuset GEKKO

Læs flere beretninger – klik hér

Allergikompagniet-grafik4

20 gode grunde til at vælge AllergiKompagniet

Der er mange flere, men vi synes disse er de mest væsentlige:

 • Vi er landsdækkende.
 • Metoden er fuldstændig harmløs.
 • Metoden kan bruges på alle, også helt små børn.
 • Vi tester 35 forskellige arter af græs – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester 15 forskellige træer – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester for op til 30 forskellige dyreracer.
 • Vi er specialister i at finde og behandle ”ukendte” allergier som lægerne ikke kan identificere.
 • De eneste skeptikere vi ikke kan behandle, er dem, der ikke dukker op!
 • Vi er de eneste med specialtrænede behandlere.
 • Mange dyreallergikere har selv dyr uden problemer efter behandling.
 • Materialerne indsamlet af højt kvalificerede biologer.
 • Individuel tilpasning af Candida-kur for størst mulig effekt på kortest mulig tid.
 • Vi tilbyder uddannelse af egne behandlere.
 • Flere behandlere har valgt at arbejde med det fordi de selv er blevet kureret for deres allergi.
 • Flere behandlere har desuden erfaring med smertebehandling, rygproblemer, museskader mm.
 • Vi behandler fobier og chok/traumer med lige så stor succes som allergier.
 • Vi kan teste hvilke kosttilskud/vitaminer der skal til for at genoprette din krops balance.
 • Vi samarbejder med andre dygtige specialister ved andre lidelser.
 • Alle allergier og intolerancer kan behandles hele året. Gå i gang i god tid inden sæsonen.
 • Andre symptomer forsvinder ofte også under behandlingen når kroppen kommer i balance.

Lyngby – Aarhus – Svendborg
Aabenraa – Rønne

Tidsbestilling tlf: 70 25 50 99